Monstren i min aura

Du kanske inte tror på att vi har en ”aura”, det är OK för mig, spelar mig egentligen ingen roll för jag vet att jag har en aura, och att det finns ett ”monster” i den.

Rättare sagt, det finns ”många monster” i den, och de passerar förbi i en lång rad i en aldrig sinande ström av nattliga och dagliga besök. Av någon underlig anledning verkar de där monstren vilja besöka min aura och ta del av det som finns i den, då och då.

En del av dem stannar lite längre, andra drar snabbt förbi som dunster i ena kanten av min aura. Jag har länge undrat vad det är som lockar dem till mig, är det något speciellt med mig som gör att de vill vara just HÄR? Eller är det så att jag har öppnat mig för att kunna tro på ”monster” och knytt och väsen som inga andra tror på? Kanske är det sista det som är mest sant, och egentligen spelar sanningen inte roll. För sanningen finns i så oändligt många olika varianter, så det är som ett kalejdoskop som kvickt ändrar form och innehåll allteftersom tiden går och andra gestalter tar till orda om vad ”sanningen” är.

Men de där monstren, åter till dem. En del av dem är relativt obehagliga att ha att göra med, en del är vänliga och förtjusande, men mest råkar jag få att göra med de där som ställer till det för mig. Obehag, skräck, rädsla, stress och lite jävelskap verkar de vara experter på. De stör enormt mycket, de där monstren, de gör livet mer eller mindre kasst, speciellt när de retar gallfeber på en, eller när de retar upp takten på mitt hjärta så det stirrar igång som en raket. Då, då vill jag sparka ut dem, och ja, till och med döda dem.

Tyvärr är den senare strategin totalt “ogörbar” eftersom de redan ÄR döda. Hur tar man kål på ett monster som inte lever, utan som är en skugga i ens aura. När till och med auran inte existerar enligt vissas sanningar. Ja, då är man illa ute!

Så, man måste, som jag, ha en plattform som handlar om att man tror på monster, auror, knytt och väsen som finns där ute i morgondimman, som dansar som älvorna på ängen. 

Det är de monstren som är de snälla monstren, de värre rustade monstren har en tung öldoft eller en stank av medikamenter, droger och som värst, cigarettröken hängande över sina osynliga läppar. När deras ande tränger sig in i min aura, och i värsta fall ända in i min fysiska kropp, ja, då är det illa. De där monstren drar jag oftast på mig när jag passerar en bar eller krog som är utskänkningsställe för öl, alkohol och som givetvis i dagens samhälle också drabbas av drogkulturen också.

Tyvärr bor jag i närheten av ett sådant ställe, och där hänger doften av rök, alkohol och öl ofta tung. Samma klientel som sitter där kväll efter kväll, har ofta ”besök” i sin egen aura. De har ett sådant där monster som hänger kvar i just deras aura, jag ser dem och känner dem.

De gillar inte mig, för jag har slutat röka, kröka och bete mig som en allmänt ”rolig” karl i dessa lokaler. Jag har snarare tagit ställning mot dessa beteenden och det vet dessa monster, de ”luktar” mig på lång väg och de gör vad de kan för att göra mitt liv till ett elände, för de vet, att jag inte släpper dem över bron, och de vet att om jag kan, ja då skickar jag dem till sophögen där de hör hemma.

De där monstren har dock en förmåga att finna de ”hål” som man har i sin aura, och sedan tränger de sig in genom dessa hål, och bosätter sig hos en. En del av dem är experter på att dölja sig, och de dirigerar från sitt listiga gömställe de mer korkade monstren som kan styras till att gå bärsärkagång i min aura.

Dessa listiga smådjävlar har ett nätverk som de kommunicerar med varandra dessutom. Jag tror det kallas MonsterBook eller nåt. De använder sina ”hästar” ( det vill säga de människor som ”rids” av dem) för att supa och återuppleva sina behov av alla de sorter. Allt från alkohol, droger, cigaretter etc, allt som leder till beroende har ett sådant nätverk av ”monster” i kommunikation med varandra.

De tar ibland över hela stadsdelar, och lockar till sig ”hästar” (alltså människor som ”rids” av dessa ”monster”) till korgar och nöjesställen som skänker ut allt som monstren ”går på”. ”Hästarna”, alltså människorna är totalt ovetande om de som rider dem.

Människorna tror att det är de som styr och ställer över sin egen tillvaro, men ack vad de bedrar sig, de har lämnat över en hel del beslutsinflytande till sina monster…

Men varför har JAG då en massa monster som hälsar på i min aura? Vad gör att de lockas till mig? Jag dricker inte, nyttjar inga droger, röker inte, tar inga mediciner. Vad kan jag locka med då? Mina funderingar om detta går åt två olika håll….

Det ena är att de kanske ser mig som en ”tork”, de hälsar på i min aura eftersom det är en chans för dem att resa till ”torken” och efter det ta nästa steg, ut i monstrens himmel eller vad det nu är. De känner kanske att det är dags att sluta ”monstra” med människor och sluta bo in sig hemligen i en människas aura. Helt enkelt att det är dags för dem att sluta djävlas med folk som är ovetande om deras jävelskap. De kanske till och med har fått en spark i röven av sitt högre jag, och fått en tydlig signa om att det är dags att lägga av.

Så hittade de mig, min dumme jävel som öppnade en ”tork” för sådana monster. Ja, jag måste trots allt vidstå att det INTE var jag som öppnade den ”torken”, det var min kompis på min övervåning som tyckte att det var ett utmärkt sätt för mig att lära mig lite konster och tricks i den värld som kallas ”energivärlden”, den värld där våra auror håller hus!

Jag är INTE speciellt glad över det upptåget från min övervåning ( en del kallar övervåningen för det ”Högre jaget”, men ibland anser jag faktiskt att det är ett lågt stående väsen jämfört med mig 😊, så jag kallar det helt sonika ”övervåningen”), så jag konstrar en del omkring detta, och ogillar suputerna som dräller omkring i min aura.

Den andra teorin som jag har om varför monstren finns i min aura kommer jag inte att avslöja nu, alla mysterier måste nämligen avslöjas i steg, och just den teorin är så urjävlig så själv darrar jag som ett asplöv när jag bara snuddar vid den teorin. Men en dag kanske min övervåning beslutar sig för att ta bladet från mun och ge mig alla fakta i målet. Vi får se.

Till dess får jag slåss med suputer och andra missbrukare till döddagar antar jag, det finns ju en hel del av de monstren, och fler ser de ut att bli, snart räknar jag nog in politikerna i den gruppen… missbrukare av pengar som inte är deras, kallar jag de monstren… men värst är egentligen de monstren som gillar vapen, massor av pengar och MAKT, de är i en helt egen klass de där monstren. Som tur är finns det sätt att ta udden av deras hysteri, men det avslöjar jag just nu inget om! Jag måste ju ha kvar en del material till framtida kåserier…. 

Till nästa kåseri från energivärlden, lev väl, städa din aura och håll den tät och fin!

Gott Nytt År – 2019 kommer att bli… ja, hmmm hur blir det egentligen?? hmm… 

JO, förresten…..

Feel free to share!

About the author

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *