OM MIG

Jag är en som du! En som har en själ, som har en rad inkarnationer bakom sig som ställt till det för sig. Det har jag gjort i detta livet också. Till och med rejält. Sedan 2010 ungefär har jag jobbat med att ställa till det för mig, och reda ut vad tusan som hände egentligen. Jag var igenom en sådan omgång även på 90-talet som varade ca 5 år.

Man kan säga som så att jag har det i ”kroppen”, har alltså känt mig igenom det flesta blockeringar och problem som man kan ställa upp för sig själv. Sedan har jag successivt letts av min själ till insikter och handlingar som lett till bl a detta – att jag nu gör Soul Realignments.

Jag städar också platser och hus, lägenheter , lokaler och kontor och även ”projekt” och företag/organisationer.

Jag har ett team av guider (precis som du har!) och hjälpare som arbetar med, så jag är inte ensam om detta arbete. Min väg har inneburit att jag successivt gått igenom vad man kan kalla en expansion av min världsbild, och min känslighet har också trimmats och tränats på olika sätt. För mig är akashakrönikan en klar realitet, jag lever med sinnen som är öppna mot dessa nivåer.

Du når mig genom min mobil eller via min mejladress:

0708-480640 eller min mejl info @ leadtogold.se (sätt samman info med @ och leadtogold.se så får du min mejladress. Jag har inte skrivit den “klickbar” för då lär jag få en massa spam från “bottar” som läser websidor och skördar mejladresser!)

Om andliga “filter”

Det är viktigt att du kommer ihåg att det som här presenteras är ETT sätt att se på själen och dess attribut. Det är ett ”filter” som vi använder, ett sätt att organisera och fokusera på det som är viktigt för dig just nu.

Att du valt att få denna process genomförd för dig just nu har med all sannolikhet en själsimpuls bakom sig! Så din själ har sett detta som ett bra ”nästa steg”. Detta är alltså INTE den slutliga sanningen, det som man skall tro ”hundra” på, utan det är en metod och ett synsätt som passade dig just nu! Inget annat!

Syftet är att få bort blockeringarna och skapa utrymme för dig att fatta nya beslut och komma dit du vill! Där är det viktigt att du formulerar dina intentioner för ditt kommande liv!