Hur man tar Dr Basch essenser

Jag repeterar hur du tar dem här:

Du tar dina Dr Bach blomessenser så här:

Alla essenser UTOM Revival tar man genom att droppa 2 droppar, gärna under tungan, om det känns svårt, ta det på tungspetsen och försök ”rulla” ner essenserna under tungan.

Vänta ca 5-10 sekunder mellan varje essens.

REVIVAL tar du 4 drp av på samma sätt, så den skall du ha lite mera utav alltså!

REVIVAL är en bra essens att ta till vid stress, känslopåslag och när man känner att ”det var FÖR mycket, det som hände”….

Du fortsätter med dropparna till flaskan är tom, om en essens inte ”vill bli tagen längre” (du märker det om du är uppmärksam på vad ditt inre säger dig….) så ställ den åt sidan, och ta en titt på den då och då. Om den då säger ”ta mig nu”, så börjar du igen.

De känslomönster som du har dropparna för kommer att förändras med hjälp av dropparna, och det kan innebära att ”the REAL stuff” kommer upp en gång för att helt enkelt ”blåsas ut”, eller så smyger det bara på sig en transformation av dina känslor.

För GÄRNA om du har tid och lust, en JOURNAL som blir din dialog med dig själv och ditt inre om den transformation som sker…. En värdefull partner i livet kan du få den vägen… eller så har du den redan 😊!