REKOMMENDATIONER

Här samlar jag de rekommendationer och den feedback som jag fått av mina kunder.

Elisabeth L. – SoulRealignment

Jag har länge varit nyfiken på att göra en SoulRealignment och gick i tankar på att eventuellt utbilda mig inom området. Hade provat på en kortare variant några år tidigare och var fascinerad.

Plötsligt blev jag kontaktad av Johnny som efterlyste personer som ville prova på en SoulRealignment under Johnnys utbildning.

Till saken hör att jag som 15 år som terapeut upplevt att jag satt fast i ett ekonomiskt ekorrhjul och alltid hade ont om pengar.

Efter att Johnny presenterat min Akashic Record och jag började göra vad som blev min hemuppgift började det hända saker. 

Kände redan vid Johnnys presentation att det som framkom pg a mina gamla programmeringar låg och hindrade mig på bl. a det ekonomiska området.

Kände en tydlig känsla att något var på väg att lösas upp.

Dessutom stämde flera saker som Johnny tog fram med vad jag fått tidigare av en annan person som arbetade med Akashic records. Då blev jag riktigt imponerad.

Hjulen sattes i rullning och på bara några veckor blev min situation annorlunda ekonomiskt. Jag fick ett jobb som passade perfekt och var bra betalt.

Rekommenderar starkt Johnnys SoulRealignments och det fina arbete han gör. Det har definitivt varit med och förändrat min situation, vilket jag är väldigt tacksam för.

Lisbeth & Reine Ångman – SoulRealignment

Jag fick denna fantastiska möjlighet att få göra en SoulRealignment av min kära vän och kollega Adela Carlsson. Jag hade inte en aning om vad det var. Adela som själv hade gjort den, sade till mig – Det här är något som du behöver så därför får du det av mig i gåva. Då visste jag inte vilken fantastisk gåva jag fick……. Adela sade bara att gåvan kommer att levereras av Johnny Alm.

Jag blev därefter kontaktad av Johnny som påbörjade arbetet för mig.

Efter att Johnny presenterat min Akashic Record och jag började göra vad som blev min hemuppgift började det hända saker. 

Kände redan vid Johnnys presentation att det som framkom p g a mina gamla programmeringar låg och hindrade mig både i min  familjerelation och på det ekonomiska området.

Jag kände ganska fort en tydlig känsla att något var på väg att lösas upp och att min familjesituation hela tiden blev bättre och bättre. Idag har vi det bättre än vi någonsin har haft det. Hela familjen är gladare och vi har mycket roligare hemma.

På arbetsfronten sattes också hjulen i rullning och på bara några veckor blev min situation annorlunda ekonomiskt. Jag fick nya uppdrag med bra betalt och jag upplever också att mötet med kunderna fungerar mycket bättre och enklare.

Min kollega blev så imponerad av min förändring så hon bad att få uppgifterna till Johnny för hon ville också få full flow som vi upplever att både min man och jag nu har fått.

Min man har nu också gjort en SoulRealignment, även han märker en skillnad.

Vi vill starkt rekommendera Johnnys SoulRealignments och det fina arbete han gör. Det har definitivt varit med och förändrat vår situation, vilket vi båda är väldigt tacksam för.

Michael W. – energistädning lägenhet i brf

Med detta brev skulle jag vilja ge Johnny Alm de bästa rekommendationer för sin förmåga att neutralisera negativa energier i en lägenhet.

Bakgrunden är att jag i min tioårige sons sovrum haft en obehaglig känsla som inte velat släppa. Sovrummet användes först av undertecknad men jag kunde aldrig komma till ro där, det var något som inte stämde. Sonen ville ha rummet och fick det istället. Men, efter ett tag med sitt nya rum började han vakna på nätterna, beskriva obehag och svårigheter att somna.

I det läget fick jag rekommendationen att kontakta Johnny som kom, analyserade, gjorde ett antal procedurer, och segrade. Idag, fyra månader senare är obehaget borta, sonen har inga svårigheter att sova längre. Nämnas skall att sonen är helt ovetande om att något gjorts och vad detta i så fall skulle kunna vara.

De positiva förändringar som skett i rummet är fortfarande intakta efter 12 månader, sonen sover fortfarande mycket bra och trivs mycket bra i sitt rum.

Johnny har genomfört uppdraget med diskretion, engagemang och stort kunnande. Jag kan med detta lämna mina varmaste rekommendationer för Johnny Alm i liknande frågor.

Katarina B. – energistädning torp

Nu sover mitt mediala barnbarn lugnt på nätterna

Äntligen behöver han inte vara rädd för ovälkomna och hotfulla besök från andevärlden.

Ett innerligt tack till Johnny Alm för rensningen av mitt hem så att det blev lugnt.

För två år sedan flyttade jag till ett litet hus byggt 1895. Skåpslyckor öppnades och stängdes av sig själva, saker ramlade ur skåpen ner på golvet, steg hördes från vinden…  I vardagsrummet kändes det kallt och obehagligt.

Jag är van vid att ”det händer lite saker omkring mig” och reagerade inte mycket på det hela förrän en tung eldgaffel flög i luften, roterade 180° och damp ner med ett brak på köksgolvet.

Jag fick kontakt med en medial kvinna som berättade att det var en kvinna som tidigare bott här som låg bakom aktiviteten. Jag fick svar på många frågor som jag haft om huset och dess omgivningar samt goda råd av det snälla ”spöket”. Hon bad om ursäkt för eldgaffeln och sa att hon inte visste att hon kunde påverka föremål på det viset.

Med tiden ökade aktiviteten. Sång och barnskratt hördes, hundar och andra djur syntes och man kunde höra hur någon gick upp på vinden på en gammal trappa som inte längre finns. I våras eskalerade det hela och obehagliga saker började hända. Någon låg bredvid mig i min säng och sov, köksbordet flyttades, skuggfigurer syntes…

När mitt mediala barnbarn blev skräckslaget av en ande som attackerade honom med kniv var måttet rågat.

Det ena mediet efter det andra rensade mitt hem men aktiviteten kom tillbaka. Jag fick veta att huset ligger på en Leylinje, att det finns en portal i det, och att andar från en galgbacke som funnits strax intill strömmade hit.

Jag har fått hjälp av Johnny Alm i en tidigare bostad och när han fick veta att andra medier misslyckats med att få det lugnt här mer än någon vecka tog han sig an fallet.

Johnny rensade först på distans och kom sedan på besök för att slutföra sitt arbete. Han hittade då en energipelare i vardagsrummet. Efter att han lyft ut den känns det inte längre kallt och obehagligt där. Nu har det gått tre månader sedan Johnny var här och huset är lugnt.

Mitt snälla ”husspöke” hälsar på ibland men här finns Gud ske lov inte något illvilligt eller störande längre.

Jag är oändligt tacksam och vill rekommendera Johnny Alm å det varmaste. Han ser på sin uppgift med ansvar och ger en återkommande support under tiden efter själva städningen. Det har känts mycket bra och tryggt att kunna ställa frågor och få intressanta svar!

Frans A. – energistädning hyreslägenhet

Lugn och rofylld. Klartänkt och trygg. Detta är känslor som jag nu har lätt för att känna när jag är hemma.

Innan Johnny hjälpte mig stänga portalerna så var det lätt att bli ‘överkörd’ av tankar och känslor som höll mig tillbaka. Nu är allting lugnt här.

Tack Johnny!