SÄLJA HUSET – LÄGENHETEN?

Ibland kan det vara svårt att sälja en lägenhet eller hus, speciellt om det finns energier som finns kvar som inte känns bra för de som kommer och tittar på objektet på visningarna.

Jag gör en “second opinion” inför försäljningar, genom att göra ett besök och ge dig som säljare råd om vad som behöver göras i objektet förutom eventuell insats med Homestyling.

Alla hem och hus har tagit till sig ett “energiavtryck”, och ibland kan det till och med vara värre än så. Huset/lägenheten kan ibland ha besök som vi inte ser. Dessa energier kan jag hantera och eliminera före en försäljning. Jag kan också genom mina sinnen känna in om och var det finns “stående” energier som måste komma igång så att objektet känns fräscht vid visningarna och när de nya ägarna flyttat in.

I hus och lägenheter som under lång tid varit en eller flera personers hem, så kommer deras “energiavtryck” att finnas kvar, och de som kommer för att se på objektet kommer att “känna” detta omedvetet eller klart och tydligt på ett medvetet sätt. Ibland tar vi till och med till orda “det känns inte rätt detta“, eller “energin här är inte OK….“.

Jag genomför alltså energistädning, vilket leder till helt andra energier i huset/lägenheten, vilket i sin tur attraherar köpare som kanske tidigare inte varit intresserade. Vi “känner” alla lite till mans dessa energier, och om man tycker om objektet på alla sätt, men fortfarande “känner” att husets “vibrationer” är mindre bra, ja då är det svårt att sälja det, åtminstone till det bästa pris som är möjligt efter en städning av energisignaturen på huset.

Kontakta mig för en second opinion eller en städning direkt!

Här några rekommendationer efter husstädningar:

Michael W.

Med detta brev skulle jag vilja ge Johnny Alm de bästa rekommendationer för sin förmåga att neutralisera negativa energier i en lägenhet.

Bakgrunden är att jag i min tioårige sons sovrum haft en obehaglig känsla som inte velat släppa. Sovrummet användes först av undertecknad men jag kunde aldrig komma till ro där, det var något som inte stämde. Sonen ville ha rummet och fick det istället. Men, efter ett tag med sitt nya rum började han vakna på nätterna, beskriva obehag och svårigheter att somna.

I det läget fick jag rekommendationen att kontakta Johnny som kom, analyserade, gjorde ett antal procedurer, och segrade. Idag, fyra månader senare är obehaget borta, sonen har inga svårigheter att sova längre. Nämnas skall att sonen är helt ovetande om att något gjorts och vad detta i så fall skulle kunna vara.

De positiva förändringar som skett i rummet är fortfarande intakta efter 12 månader, sonen sover fortfarande mycket bra och trivs mycket bra i sitt rum.

Johnny har genomfört uppdraget med diskretion, engagemang och stort kunnande. Jag kan med detta lämna mina varmaste rekommendationer för Johnny Alm i liknande frågor.

Katarina B.

Nu sover mitt mediala barnbarn lugnt på nätterna

Äntligen behöver han inte vara rädd för ovälkomna och hotfulla besök från andevärlden.

Ett innerligt tack till Johnny Alm för rensningen av mitt hem så att det blev lugnt.

För två år sedan flyttade jag till ett litet hus byggt 1895. Skåpslyckor öppnades och stängdes av sig själva, saker ramlade ur skåpen ner på golvet, steg hördes från vinden…  I vardagsrummet kändes det kallt och obehagligt.

Jag är van vid att ”det händer lite saker omkring mig” och reagerade inte mycket på det hela förrän en tung eldgaffel flög i luften, roterade 180° och damp ner med ett brak på köksgolvet.

Jag fick kontakt med en medial kvinna som berättade att det var en kvinna som tidigare bott här som låg bakom aktiviteten. Jag fick svar på många frågor som jag haft om huset och dess omgivningar samt goda råd av det snälla ”spöket”. Hon bad om ursäkt för eldgaffeln och sa att hon inte visste att hon kunde påverka föremål på det viset.

Med tiden ökade aktiviteten. Sång och barnskratt hördes, hundar och andra djur syntes och man kunde höra hur någon gick upp på vinden på en gammal trappa som inte längre finns. I våras eskalerade det hela och obehagliga saker började hända. Någon låg bredvid mig i min säng och sov, köksbordet flyttades, skuggfigurer syntes…

När mitt mediala barnbarn blev skräckslaget av en ande som attackerade honom med kniv var måttet rågat.

Det ena mediet efter det andra rensade mitt hem men aktiviteten kom tillbaka. Jag fick veta att huset ligger på en Leylinje, att det finns en portal i det, och att andar från en galgbacke som funnits strax intill strömmade hit.

Jag har fått hjälp av Johnny Alm i en tidigare bostad och när han fick veta att andra medier misslyckats med att få det lugnt här mer än någon vecka tog han sig an fallet.

Johnny rensade först på distans och kom sedan på besök för att slutföra sitt arbete. Han hittade då en energipelare i vardagsrummet. Efter att han lyft ut den känns det inte längre kallt och obehagligt där. Nu har det gått tre månader sedan Johnny var här och huset är lugnt.

Mitt snälla ”husspöke” hälsar på ibland men här finns Gud ske lov inte något illvilligt eller störande längre.

Jag är oändligt tacksam och vill rekommendera Johnny Alm å det varmaste. Han ser på sin uppgift med ansvar och ger en återkommande support under tiden efter själva städningen. Det har känts mycket bra och tryggt att kunna ställa frågor och få intressanta svar!